Dołącz do zespołu kampanii BohaterON

Organizatorzy ogólnopolskiej kampanii BohaterON – włącz historię!, mającej na celu uhonorowanie i upamiętnienie uczestników Powstania Warszawskiego, poszukują do swojego zespołu asystenta ds. mediów społecznościowych i promocji w Internecie oraz asystenta projektów i PR. Chcesz stać się częścią jednej z największych akcji o tematyce historycznej? Nie zwlekaj! Sprawdź, czy spełniasz nasze wymagania, wyślij CV i czekaj na odpowiedź!

Sprawdź nasze wymagania i zobacz, co oferujemy! ZOBACZ!

Prosimy o nadsyłanie dokumentów aplikacyjnych (CV ze zdjęciem) na adres e-mail: agata@bohateron.pl, w tytule wiadomości wpisując: Młodszy specjalista ds. PR i marketingu lub Asystent projektów i PR (w zależności od tego, której oferty pracy zgłoszenie dotyczy). Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

W dokumentach należy zawrzeć klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).