Konkurs dla koordynatorów ds. promocji zdrowia

W ramach dotacji realizowanej przez Fundację Rosa pn. „ORGANIZACJA I REALIZACJA DZIAŁAŃ W ZAKRESIE EDUKACJI ZDROWOTNEJ W RAMACH PROGRAMU WROCŁAWSKIEJ SIECI PRZEDSZKOLI I SZKÓŁ PROMUJĄCYCH ZDROWIE W 2019 ROKU” zaplanowano m.in. konkurs na realizację międzyszkolnych i międzyprzedszkolnych projektów organizowanych przez koordynatorów ds. promocji zdrowia we Wrocławiu. Projekty będące przedmiotem konkursu, powinny dotyczyć m.in. zdrowego stylu życia, promocji zdrowia psychicznego, profilaktyki uzależnień i profilaktyki chorób cywilizacyjnych. Konkurs finansowany jest ze środków Miasta Wrocław.

Serdecznie zapraszamy koordynatorów ds. promocji zdrowia należących do Wrocławskiej Sieci Przedszkoli i Szkół Promujących Zdrowie do udziału w konkursie! Przed udziałem w Konkursie prosimy zapoznać się z Regulaminem.

Regulamin Konkursu oraz karta zgłoszeniowa znajdują się w załączniku.

Szczegóły Konkursu można poznać, dzwoniąc pod nr tel. 733 972 730 lub pisząc na adres e-mail: promocjazdrowia@fundacjarosa.pl.

Regulamin Konkursu dla koordynatorów Formularz zgłoszeniowy do Konkursu