Konkurs dla koordynatorów ds. promocji zdrowia

W ramach realizowanej przez Fundację Rosa dotacji „ORGANIZACJA I REALIZACJA DZIAŁAŃ W ZAKRESIE EDUKACJI ZDROWOTNEJ W RAMACH PROGRAMU WROCŁAWSKIEJ SIECI PRZEDSZKOLI I SZKÓŁ PROMUJĄCYCH ZDROWIE W 2019 ROKU” zaplanowaliśmy konkurs na realizację międzyszkolnych i międzyprzedszkolnych projektów organizowanych przez koordynatorów ds. promocji zdrowia we Wrocławiu. Projekty będące przedmiotem konkursu powinny dotyczyć m.in. zdrowego stylu życia, promocji zdrowia psychicznego, profilaktyki uzależnień i profilaktyki chorób cywilizacyjnych. Konkurs finansowany jest ze środków Miasta Wrocław.

Serdecznie zapraszamy koordynatorów ds. promocji zdrowia należących do Wrocławskiej Sieci Przedszkoli i Szkół Promujących Zdrowie do udziału w konkursie!Przed dokonaniem zgłoszenia uprzejmie prosimy o zapoznanie się z Regulaminem.

Regulamin Konkursu oraz karta zgłoszeniowa znajdują się w załączniku.

Szczegóły Konkursu można poznać, dzwoniąc pod nr tel. 733 972 730 lub pisząc na adres e-mail: promocjazdrowia@fundacjarosa.pl.

Uprzejmie informujemy, że Organizator ogłasza drugi nabór w Konkursie na realizację międzyprzedszkolnych i międzyszkolnych projektów przez koordynatorów ds. promocji zdrowia we Wrocławiu. Drugi nabór trwa od 30 kwietnia do 20 maja 2019 r. Formularz zgłoszeniowy pozostaje bez zmian.

Uprzejmie informujemy, że Organizator ogłasza trzeci nabór w Konkursie na realizację międzyprzedszkolnych i międzyszkolnych projektów przez koordynatorów ds. promocji zdrowia we Wrocławiu. Trzeci nabór trwa od 21 maja do 7 czerwca 2019 r. Formularz zgłoszeniowy pozostaje bez zmian.

Regulamin Konkursu dla koordynatorów
Formularz zgłoszeniowy do Konkursu